Tjänster

Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av rekrytering och skräddarsydda annonseringslösningar. Kundservice och professionalism är två av de viktigaste grundstenarna i vår värdegrund. Vårt mål är alltid att arbeta med snabba processer, långsiktiga relationer och framförallt goda resultat. Att hitta rätt för kunden, arbetsgivare och jobbsökande är a och o. Att få en perfekt matchning mellan dessa sker inte genom tur. 

Rekrytering

Vi hanterar alltid våra kunders arbetsgivarvarumärken med största professionalism. När vi slår ihop våra kanaler med vår rekryteringsprocess och nätverk kan vi med säkerhet se till ni får tillgång till marknadens bästa kandidater. 

Evenemang

Vad skulle kunna vara trevligare än att gå på ett event regisserat av sin framtida arbetsgivare? 
Vi skräddarsyr ert event och ser till att relevanta kandidater dyker upp på plats.

Annonsering

Att veta vart och hur ni skall annonsera är extremt svårt. Olika kanaler skall användas för att nå respektive kanditater. Vi har koll på hur, när och vart ni skall annonsera för att få ut det mesta av er budget. 

WEbhunting

Framtidens rekrytering! Denna metod har tagit oss många års tid att ta fram. Efter flertalet lyckade rekryteringar är vi nu redo att erbjuda detta till samtliga våra kunder. Webhunting är en modern rekryteringstjänst som växt fram i digitaliseringens svallvågor.